Inovace v potravinářství reagují na rostoucí populaci, klimatické změny a produkci odpadů
Mezi nové trendy v potravinářském odvětví patří hledání vhodných a chutných náhrad masných výrobků. Výzkum se v této oblasti soustředí nejen na čistě rostlinné produkty, ale i laboratorní pěstování živočišných buněk za účelem náhrady masa. Dalšími trendy jsou potraviny pro speciální výživu – bezlepkové, bezlaktózové, se sníženým obsahem tuku, soli a cukru, potraviny se zvýšeným obsahem proteinů atd.. Pozornost se věnuje 3D tisku potravin a vývoji opakovatelně použitelných obalů.
Působí Vaše společnost v potravinářském sektoru?
Naši konzultanti pro inovace mají praktické zkušenosti a znalosti z oblasti potravinářského průmyslu. Vždy se snažíme pochopit, jak vaše firma realizuje své inovační projekty, abychom mohli odborně určit, který způsob financování bude z Vašeho pohledu ten nejoptimálnější. Spojte se s námi a společně najdeme řešení, jak nejlépe podpořit rozvoj Vašich inovativních projektů.
Specialisté Ayming jsou tu pro Vás
Naše odborné služby pro firmy v potravinářském odvětví zahrnují:
Odpočet na výzkum a vývoj |
Evropské dotační programy |
Transferové ceny |
Reference Ayming z potravinářského sektoru
Ayming dlouhodobě spolupracuje s firmami z potravinářství v rámci celé ČR. Rádi Vám na vyžádání zašleme reference.